Ταξί στο νησί της Κω Γρήγορα | Με ασφάλεια | Στην ώρα τους

Καλέστε μας +30 22420 23333 - 4

Πάντα στη διάθεσή σας, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο!

ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΩ

Σχετικά με εμάς

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της Ένωσής μας το όραμά μας ήταν και είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταφοράς με ταξί στο νησί της Κω όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Για να εξυπηρετηθεί το όραμα αυτό κατά την διάρκεια της λειτουργίας της από το 1992 έως και σήμερα η Ένωση έκανε επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό και σε τελευταίας τεχνολογίας πολυτελή οχήματα. Η Ένωση σήμερα απασχολεί πάνω από 150 άτομα και διαθέτει τα μόνα αδειοδοτημένα οχήματα ταξί στο νησί της Κω.

Στόχος της Ένωσης είναι η ταχύτατη, ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του επιβάτη όπως επίσης η ασφάλεια και η άνεση του.

Όλοι οι οδηγοί της Ένωσης είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες οδηγοί, πάντα πρόθυμοι και φιλικοί, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να εξηπηρετήσουν τους επιβάτες μας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς.

Από το 1992 δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο ανανεώνεται συνεχώς τεχνολογικά ακολουθώντας τις απαιτήσεις των επικοινωνιών της κάθε εποχής.

Περισσότερα

ΑΣΦΑΛΗΣ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΠΛΥΤΕΛΗ ΟΧΗΜΑΤΑ

24 ΩΡΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ +30 22420 23333 - 4

Καλέστε μας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο!

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο εργάζονται έμπειροι χειριστές έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη του επιβάτη, από μία απλή κλήση έως και κλείσιμο ραντεβού. Ο επιβάτης που καλεί στο τηλεφωνικό μας κέντρο ενημερώνετε άμεσα για τον αρθμό του οχήματος από το οποίο θα εξυπηρετηθεί, για το χρόνο αναμονής στο σημείο καθώς επίσης, αν το επιθυμεί, και για την πρώτη εκτίμηση του κόστους της μεταφοράς του. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο και έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει εκατοντάδες κλήσεις.

Που θα μας βρείτε


ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΩ

Σχεδιασμός, Κατασκευή και Φιλοξενία

v-websites.gr | Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Websites Developement | Web Productions

Copyright © 2019

ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΩ

Γρήγορα | Με ασφάλεια | Στην ώρα τους

Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση συμφωνείτε με την χρήση τους.

Περισσότερα