Σχετικά με εμάς


Η Ένωση Ράδιο Ταξί της Κω ιδρύθηκε το 1992 λαμβάνοντας όλες τις σχετικές άδειες που προβλέπονται από την Ελληνική νομοθεσία.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της Ένωσής μας το όραμά μας ήταν και είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταφοράς με ταξί στο νησί της Κω όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Για να εξυπηρετηθεί το όραμα αυτό κατά την διάρκεια της λειτουργίας της από το 1992 έως και σήμερα η Ένωση έκανε επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό και σε τελευταίας τεχνολογίας πολυτελή οχήματα. Η Ένωση σήμερα απασχολεί πάνω από 150 άτομα και διαθέτει τα μόνα αδειοδοτημένα οχήματα ταξί στο νησί της Κω.

Στόχος

Στόχος της Ένωσης είναι η ταχύτατη, ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του επιβάτη όπως επίσης η ασφάλεια και η άνεση του.

Οδηγοί

Όλοι οι οδηγοί της Ένωσης είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες οδηγοί, πάντα πρόθυμοι και φιλικοί, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να εξηπηρετήσουν τους επιβάτες μας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς.

Τηλεφωνικό Κέντρο

Από το 1992 δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο ανανεώνεται συνεχώς τεχνολογικά ακολουθώντας τις απαιτήσεις των επικοινωνιών της κάθε εποχής.

Σήμερα το τηλεφωνικό μας κέντρο διαθέτει 8 τηλεφωνικές γραμμές και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των κλήσεων. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο και έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει εκατοντάδες κλήσεις.

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο εργάζονται έμπειροι χειριστές έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη του επιβάτη, από μία απλή κλήση έως και κλείσιμο ραντεβού. Ο επιβάτης που καλεί στο τηλεφωνικό μας κέντρο ενημερώνετε άμεσα για τον αρθμό του οχήματος από το οποίο θα εξυπηρετηθεί, για το χρόνο αναμονής στο σημείο καθώς επίσης, αν το επιθυμεί, και για την πρώτη εκτίμηση του κόστους της μεταφοράς του.

Οχήματα

Η Ένωση Ράδιο Ταξί της Κω διαθέτει πάνω από 70 αυτοκίνητα. Το χαρακτηριστικό των ταξί της Κω είναι το ασημί χρώμα των αυτοκινήτων.

Πάνω από το 90% των οχημάτων της Ένωσης είναι μάρκας Mercedes. Όλα τα οχήματα διαθέτουν αερόσακους σε όλες τις θέσεις, κλιματισμό και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Όλα τα αυτοκίνητα διατηρούνται από τα μέλη της Ένωσης σε άριστη κατάσταση. Σε όλα τα οχήματα της Ένωσης πραγματοποιούνται τακτικοί και λεπτομερείς τεχνικοί έλεγχοι και είναι άριστα συντηρημένα.

Ο μέσος χρόνος ηλικίας των οχημάτων δεν υπερβαίνει τα 5 έτη. Σχεδόν κάθε πέντε χρόνια ο στόλος μας ανανεώνεται θέλωντας να παραμείνουμε πιστοί στο στόχο μας, δηλαδή, την ασφάλεια, την διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας και την άνεση των επιβατών μας.


Μοιραστείτε το!